Диляна Попова пред EVA

Ексклузивно интервю и фотосесия с бременната актриса и модел в новия брой на списание EVA

30 June 2014

Снимка: Костадин Кръстев - Коко

Вече няколко месеца Диляна Попова е в епицентъра на медийния интерес заради бременността си и връзката си с актьора Асен Блатечки. Само пред EVA красивата актриса и модел разказва за ситуацията, в която се намира, за изборите, които е направила, за любовта и мечтите и за това какво е да вървиш по острието на бръснача.

„Имам силно развито чувство за справедливост и се стремя да не преча на другите, но ми се струва, че това е като да ходиш по една много тънка линия. Понякога се оказва невъзможно да запазиш равновесие, а при всяко залитане има наранени. Силно вярвам, че всеки от нас е длъжен да защитава, отстоява и да се бори за собственото си щастие, за любовта си. Не държа да бъда харесвана, искам да бъда разбрана" - каза ни Диляна.

За терапията да останеш сам със себе си, за любимите си моменти с любимия си мъж, за Голямата промяна и очакваната развръзка четете в ексклузивното интервю с Диляна Попова в юлския брой на EVA.

В него може да прочетете още за тайния език на татуировките или как да разберем какъв е мъжът до нас по татусите върху тялото му. За екстремните страсти на три известни българки – режисьорката Зорница София, актрисата Анжела Недялкова и мореплавателката Мария Александрова. Интервюта с Нана, Неве и Нети. Доктор Гайдурков представя за първи път жената до себе си и разказва за райското му убежище в Синеморец. Любопитни факти за Джаред Лето и Хю Лори, които след броени дни ще гостуват у нас.

1 КОМЕНТАР
1
Veselka Hadzieva
22 August 2014, 16:19

Миличката Дилянка! :( Пожелавам й лека бременност (колкото е останала), леко раждане и много спокойствие, любов и щастливи моменти от тук нататък!

ТВОЯТ КОМЕНТАР