Къде почиват звездите

Топ десет на любимите хотели на известните личности

eva.bg 26 March 2014

Hotel Santa Caterina, Amalfi Coast, Италия

Когато става въпрос за лукс и уединените, звездите знаят най-добре. Те имат и средствата, и възможностите да си позволят почивка във всяко кътче на света. Но подбират добре местата, защото имат няколко основно изисквания – да ги пазят от папараци, да задоволяват всяка тяхна прищявка, да имат зашеметяващи гледки и петзвездни удобства. Ето десетте любими хотели на звездите.

Hotel Santa Caterina, Amalfi Coast, Италия

Любимо местенце на Брад Пит и Анджелина Джоли както заради уединението, така и заради зашеметяващата гледка към океана. Хотелът е разположен точно на ръба на скалата, всеки апартамент разполага със своя тераса (огромна е, естествено) и малка ботаническа градина. Красиво и живописно, какво повече може да искате.

Four Seasons, Hualalai, Хаваи

Тук Меган Фокс и Браян Остин Грийн сключиха брак през 2010 година. Хавайският курорт разполага с няколко басейна, голф игрище и всякакви други екстри. Просто попитайте своя консиерж.

The Beverly Hills Hotel, Бевърли Хилс

Много звезди обичат да се крият в този петзвезден хотел. А той е известен с това, че знае как да скрие една звезда – тайни входове, изолирани едноетажни вили, уважение на личното пространство... Ако искаш почивка от папараците – отиваш там.

Cheval Blanc Randheli, Малдивите

Принц Уилям и Кейт Мидълтън за втори път избират като дестинация за ваканцията си този курорт, където нощувката е $2 100 на вечер. Условията и гледката са зашеметяващи, уединението гарантирано.

The Parker Palms, Палм Спрингс

Дизайнерско и шикозно място, където звездите са чести гости. Особено Джесика Симпсън.

One&Only Palmilla, Los Cabos, Мексико

Дженифър Анистън и Ева Лонгория са отсядали в този ексклузивен хотел, където разполагаш с частен иконом, частен плаж, частна хасиенда, обслужващ персонал от 12 човека прикрепени само към теб... И какво ли още не, все частно.

Little Nell, Аспен

Въпреки че разполага само с 92 стаи, този хотел е сред любимите на Кейт Хъдсън и семейство Обама. След цял ден каране на ски по пистите, е хубаво да похапнеш в добър ресторант, а комплексът разполага с цели 47.

The Standard, Ню Йорк

Ако има хотел, който да е достоен за Лейди Гага, то това е The Standart East Village. Престижно е да отседнеш там, престижно е да те видят там.

Hotel du Cap-Eden-Roc, Кан

Всички топ звезди са тук по време на фестивала в Кан. А извън него това е любим хотел на Леонардо ди Каприо и Карл Лагерфелд, който представи там пролетната колекция на Chanel за 2012 г.

Chateau Marmont, Холивуд

Мястото е изключително популярно не само като хотел, но и с клубовете и ресторантите си. Младите звезди на Холивуд обичат да се забавляват тук. Райън Гослинг, Дженифър Лоурънс, Робърт Патинсън, Линдзи Лоън – всички купонясват в Chateau Marmont. Всяка година тук се провеждат и афтърпартитата след престижните кино награди.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР