Как да го накарам да ми прави подаръци?

От пощенската кутия на Наталия Кобилкина, която разбира от секс и любовни отношения и не се страхува да отговаря!

07 March 2014

Здравейте, Наталия. Приятелят ми е много мил. Обаче има един недостатък – не ми прави подаръци. Обикновено ми казва: иди и си купи сама. А аз искам да получавам подаръци, не да си ги купувам. Как да го накарам, да ми купува подаръци
Въпрос от Венци Л.


Поднасянето на подаръци е ритуал и той е важна част от отношенията между двама души. Един ден наблюдавах маймуни – мъжката носеше на женската бананчета, явно искаше да я зарадва. Така че това е заложено у нас още от „маймунско“ време. Освен това, когато той произнася думата „скъпа“, трябва да знае, че наистина сте му скъпа! Хубаво е, когато мъжът до вас „инвестира“ във вас! Не говоря само за материално изражение. Но и за духовно – дава ви от времето си, от енергията си. Как да му „помогнем“ да ни прави подаръци ли?

1. Избери нещо, което наистина харесваш и за което си мечтала, нека да бъде малко извън неговата зона на комфорт, но да не противоречи на ценностите му. Например ако той обича дрехи, помоли за скъпа дреха, а не за нов телефон.

2. Помоли го от сърце. Скъпи, моля те… и направи пауза. Мъжете узряват бавно! Той ще почне да вади аргументи защо нямаш нужда от този подарък. Мъжкият мозък търси най-краткото решение, а най-лесно е да каже „не“. Но ти не се поддавай и след време пак го подсети – нежно.

3. Заразявай го с емоция. Покажи как точно това може да те направи щастлива! Може да пратиш снимка с желания подарък. Например как пробваш нова рокля и си усмихната и щастлива. Мъжете обичат да правят неща, които ни правят щастливи.

4. Уточни времето – къде и как той ще купи подаръка.

5. Благодари му! Кажи му много пъти колко си доволна! Така ще запомни как може да те направи щастлива.

И последното (понякога много помага) – подари си това, което искаш. Ако искаш цветя – купи си. Много вероятно е, щом си на тази вибрация, цветята сами да дойдат в живота ти.

 

Психологът Наталия Кобилкина очаква вашите въпроси на [email protected]. Не се страхувайте да питате! Посетете и сайта на Наталия www.natalia.bg

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР