Звездна суматоха по червените килими

Много събития, много звезди, много червени килими имаше миналата вечер

17 October 2013

Гуен Стефани

Много събития, много звезди, много червени килими имаше миналата вечер. Затова се изкушаваме да ви ги съберем в галерия. В Бевърли Хилс на гала вечер на Центъра за сценични изкуства се събраха куп известни личности, но две от тях определено привлякоха вниманието на медиите. Едната бе Гуен Стефани, която упорито отказва да потвърди слуха, че е бременна и всячески се опитва да скрие корема си с по-широки рокли. Пак заложи на „камуфлажен“ тоалет, но можем да се обзаложим, че третото дете е на път. Другата много коментирана звезда бе Деми Мур в една от редките й светски изяви. Актрисата, която след месец ще навърши 51, най-накрая успокои всички със здрав външен вид. Освен че е качила килограми, изглежда ослепително за годините си. Сред знаменитостите, уважили събитието, бе и Чарлийз Терон в рокля на Alexander McQueen.
На другия край на света в Хонконг една друга звезда обра всеобщите овации – 68-годишната Хелън Мирън в сексапилна червена рокля на Dolce & Gabbana. Малко знаменитости на тази възраст могат да си позволят подобен смел стайлинг, без да станат за смях.
Съпругата на Дейвид Бауи Иман пък бе звездата на вечерта на събитие в Манхатън. 58-годишният бивш модел показа, че все още изглежда зашеметяващо в къса бледорозова рокля.
Мадона пък реши да уважи откриването на нов фитнес клуб в Берлин. 55-годишната певица заложи на рокерски стайлинг, а придружител й беше персоналната й треньорка Никол Уинхофър.




ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР