едно щастливо дете на 28

На рождения си ден певицата "преживя" сърдечна операция, а сега издава новия си албум с 13 песни- любимото й число. За пръв път ще видите идола на новата генерация гола и на снимка с първата си любов. И още нещо съкровено и лично.

Анета Дженева 02 December 0002


Ако EVA беше жълто издание, щяхме да сложим друго заглавие на този текст, например : "Мария Илиева преживя сърдечна операция на рождения си ден". Без да си кривим душата кой знае колко, защото тя наистина е прекарала рождения си ден ( една голяма част от него) в операционната по сърдечносъдова хирургия на Правителствена болница. Но точната дума не е преживяла, а «съпреживяла». Каква е истината? « Истината е, че моята мечта като дете беше да стана хирург. Мама реши да ме изненада и да ми направи такъв невероятен подарък - възможността да присъствам на сърдечна операция точно на рождения си ден - 1 декември 2005. Беше невероятно!»

Така Мария сама ни подсказа идеята на това интервю - да я върнем към детството й, когато мечтите са най-истински, а съдбата все още ласкаво се усмихва на своите избраници. И какъв по-добър начин от този да погледнем в личния й фотоалбум.


Мария се съгласява с няколко уговорки: “Нямам снимки от пубертета, защото не се харесвах и мислех, че изглеждам ужасно. Не искам да показвам гаджетата си. И трето - една част от снимките ми изчезнаха заедно с кражбата на лаптопа ми миналата година.” Така че да видим какво остава....

Ето това е. Ако Мария беше станала сърдечен хирург, със сигурност българската музика щеше да изгуби един прекрасен глас. Брад Пит нямаше да има тази чудесна снимка с едно красиво българско момиче, а на Мария може би нямаше да й се налага непрекъснато да отклонява нагли въпроси. Но съдбата си знае работата. И обича хората, които ...я обичат. Тях ги оставя "непораснали", такива, като Мария, в която винаги живее едно щастливо дете, което всеки ден открива света с усмивка и любопитство.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР